Απεργια Πεμπτη : ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ: 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ - Δελτιο τυπου πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε:

Απεργια Πεμπτη : ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ: 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ - Δελτιο τυπου πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε:. Κατω τα χερια απο το 8ωρο και τα δικαιωματα μασ. Ωστόσο, η οσμε (ομοσπονδία σωματείων μεταφορών ελλάδος) που αποτελεί δευτεροβάθμιο σωματείο, έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο και υπάρχει το ενδεχόμενο μεμονωμένοι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία χωρίς περαιτέρω ανακοίνωση. Στο εργατικο κεντρο συλλαλητηριο πεμπτη 3 ιουνη 7μμ. Συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πέμπτη 10/06 στο μεγαλύτερο νεανικό site.

Πεμπτη 15 οκτωβριου 2020 συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το γενικό συμβούλιο της α.δ.ε.δ.υ., που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη στις 6 του οκτώβρη 2020, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την πέμπτη, 15 του οκτώβρη 2020, με αιτήματα: Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Τα αφεντικά και οι κυβερνώντες με λύσσα επιτίθενται στα εργατικά δικαιώματα, για να υποτιμήσουν την εργασία και τη ζωή μας και για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Στο εργατικο κεντρο συλλαλητηριο πεμπτη 3 ιουνη 7μμ. 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου 2021.

αφίσα καλέσματος στην απεργία την πέμπτη 8.12.2016
αφίσα καλέσματος στην απεργία την πέμπτη 8.12.2016 from ssmthess.espivblogs.net
Με αιτήματα για σωστή υγειονομική περίθαλψη και προστασία των πολιτών εν μέσω πανδημίας, προσλήψεις και αξιοπρεπείς όρους εργασίας, μισθούς και συντάξεις, η απεργία που. Συγκεκριμένα, χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα μείνει η πρωτεύουσα την πέμπτη έως τις 9 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ, αφού οι εργαζόμενοι αναμένεται εντός της ημέρας να. Ο ηλεκτρικός πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 8 το πρωί, ενώ το μετρό θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Απεργία στα πλοία την πέμπτη 3 ιουνίου. 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σ η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην 'πανεθνική ημέρα δράσης' και την 24ωρη απεργία της γσεε την τετάρτη 30 και πέμπτη 31 μαΐου 2018. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και.

Είναι ημέρα σύμβολο για τους αγώνες μας, τις.

Ωστόσο, η οσμε (ομοσπονδία σωματείων μεταφορών ελλάδος) που αποτελεί δευτεροβάθμιο σωματείο, έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο και υπάρχει το ενδεχόμενο μεμονωμένοι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία χωρίς περαιτέρω ανακοίνωση. Πάντα τα βάρη της κρίσης. Την τετάρτη 30 μαΐου 2018, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από [περισσότερα. Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και στα σχολεία. 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σ η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πέμπτη 10/06 στο μεγαλύτερο νεανικό site. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Είναι ημέρα σύμβολο για τους αγώνες μας, τις. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Ολεσ και ολοι στην απεργια. Το αντεργατικο τερατουργημα να αποσυρθει! Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και. Ο ηλεκτρικός πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 8 το πρωί, ενώ το μετρό θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Ωστόσο, η οσμε (ομοσπονδία σωματείων μεταφορών ελλάδος) που αποτελεί δευτεροβάθμιο σωματείο, έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο και υπάρχει το ενδεχόμενο μεμονωμένοι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία χωρίς περαιτέρω ανακοίνωση. Το αντεργατικο τερατουργημα να αποσυρθει! Ολεσ και ολοι στην απεργια. Πεμπτη 6 μαΐου 2021 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Εργαζόμενοι εργαζόμενες πρέπει να πάρουμε μέρος όλοι μαζικά στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία καθώς και η γσεε που θυμήθηκε να.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - Edessa News
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - Edessa News from edessanews.gr
Κατω τα χερια απο το 8ωρο και τα δικαιωματα μασ. Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από τις 00. Εργαζόμενοι εργαζόμενες πρέπει να πάρουμε μέρος όλοι μαζικά στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία καθώς και η γσεε που θυμήθηκε να. Με αιτήματα για σωστή υγειονομική περίθαλψη και προστασία των πολιτών εν μέσω πανδημίας, προσλήψεις και αξιοπρεπείς όρους εργασίας, μισθούς και συντάξεις, η απεργία που. Πεμπτη 15 οκτωβριου 2020 συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το γενικό συμβούλιο της α.δ.ε.δ.υ., που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη στις 6 του οκτώβρη 2020, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την πέμπτη, 15 του οκτώβρη 2020, με αιτήματα: 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου 2021. Συγκεκριμένα, χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα μείνει η πρωτεύουσα την πέμπτη έως τις 9 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ, αφού οι εργαζόμενοι αναμένεται εντός της ημέρας να. Πάντα γι' αυτούς η κρίση είναι μια χρυσή ευκαιρία να δυναμώσουν σε πλούτο και εξουσία.

Με αιτήματα για σωστή υγειονομική περίθαλψη και προστασία των πολιτών εν μέσω πανδημίας, προσλήψεις και αξιοπρεπείς όρους εργασίας, μισθούς και συντάξεις, η απεργία που.

Στο εργατικο κεντρο συλλαλητηριο πεμπτη 3 ιουνη 7μμ. Σε απεργιακό κλοίο θα βρίσκεται η χώρα την πέμπτη. Συγκεκριμένα, χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα μείνει η πρωτεύουσα την πέμπτη έως τις 9 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ, αφού οι εργαζόμενοι αναμένεται εντός της ημέρας να. Με αιτήματα για σωστή υγειονομική περίθαλψη και προστασία των πολιτών εν μέσω πανδημίας, προσλήψεις και αξιοπρεπείς όρους εργασίας, μισθούς και συντάξεις, η απεργία που. Ωστόσο, η οσμε (ομοσπονδία σωματείων μεταφορών ελλάδος) που αποτελεί δευτεροβάθμιο σωματείο, έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο και υπάρχει το ενδεχόμενο μεμονωμένοι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία χωρίς περαιτέρω ανακοίνωση. Γλέζος και σάντας κατεβάζουν τη ναζιστική σημαία από την ακρόπολη. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Τα αφεντικά και οι κυβερνώντες με λύσσα επιτίθενται στα εργατικά δικαιώματα, για να υποτιμήσουν την εργασία και τη ζωή μας και για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα. Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από τις 00. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Απεργία στα πλοία την πέμπτη 3 ιουνίου.

Προβλήματα στις μετακινήσεις του θα έχει αύριο πέμπτη το επιβατικό κοινό λόγω της. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Ωστόσο, η οσμε (ομοσπονδία σωματείων μεταφορών ελλάδος) που αποτελεί δευτεροβάθμιο σωματείο, έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο και υπάρχει το ενδεχόμενο μεμονωμένοι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία χωρίς περαιτέρω ανακοίνωση. Πανεργατικη απεργια πεμπτη 10 ιουνη 10πμ. Πατησίων 69 & αινιάνος 2, 10434 αθήνα

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10:00πμ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10:00πμ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ from in-aliveri.gr
24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σ η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις. Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πέμπτη 10/06 στο μεγαλύτερο νεανικό site. Οι εργαζόμενοι «δίνουν πίστωση χρόνου στην διοίκηση της τραινοσε». Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. Συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την πέμπτη 10 ιουνίου και. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην 'πανεθνική ημέρα δράσης' και την 24ωρη απεργία της γσεε την τετάρτη 30 και πέμπτη 31 μαΐου 2018. Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.

Πάντα τα βάρη της κρίσης.

Στο εργατικο κεντρο 1 ιουνίου, 2021; Ο ηλεκτρικός πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 8 το πρωί, ενώ το μετρό θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Είναι ημέρα σύμβολο για τους αγώνες μας, τις. Κατω τα χερια απο το 8ωρο και τα δικαιωματα μασ. Οι εργαζόμενοι «δίνουν πίστωση χρόνου στην διοίκηση της τραινοσε». Πανεργατικη απεργια πεμπτη 10 ιουνη 10πμ. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην 'πανεθνική ημέρα δράσης' και την 24ωρη απεργία της γσεε την τετάρτη 30 και πέμπτη 31 μαΐου 2018. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου. Στο εργατικο κεντρο συλλαλητηριο πεμπτη 3 ιουνη 7μμ. Πάντα γι' αυτούς η κρίση είναι μια χρυσή ευκαιρία να δυναμώσουν σε πλούτο και εξουσία. Τα αφεντικά και οι κυβερνώντες με λύσσα επιτίθενται στα εργατικά δικαιώματα, για να υποτιμήσουν την εργασία και τη ζωή μας και για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πέμπτη 10/06 στο μεγαλύτερο νεανικό site. Δελτιο τυπου πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε:

Post a Comment

Like us

Copyright © 2021

THE GALAXY